Support Deep rygsystem

SUPPORT DEEP rygsystemet er velegnet til burgere der har behov for stor sidestøtte og stabilitet sideværts.

Support Deep ryggen er opbygget på en fastspændt krydsfiner træplade, med faste sidevulster af aluminium. Der bruges typisk en 40mm 38kg brandhæmmende koldskum som base på træpladen. Denne kan være flad, eller formes efter et aftryk af brugerens ryg. Sidevulsterne polstres med 20mm 55kg brandhæmmende koldskum. Afslutningsvis tilføjes 20mm Latex over ryg overfladen.

Sidevulsterne på Support Deep måler ca. 25mm, og tilpasses mellem arm og brystkasse. Den smalle sidevulst sikre derfor, at armene kommer ind til kroppen. Sidevulsterne vil oftest være en støtte i begge sider og langs overkroppen for at opnå en 3 punkt støtte.

Support Deep rygsystemet kan monteres på både manuelle- og el kørestole.

Leveres med fastmonteret betræk med mulighed for inkontinensbetræk.

 

Data

  • HMI Nr.: 126080
  • Strækbart betræk: JA
  • Åndbart betræk: JA
  • Brandhæmmende betræk: JA
  • Inkontinensbetræk: Tilvalg

 

Support Deep rygsystem med stropper

På Support Deep rygsystemet er der mulighed for at tilføje stropper, ved behov for en ekstra dyb ryg. Rygsystemet er udstyret med stropper/gjorde, der kan justeres i forhold til områder på ryggen, hvor personen har behov for en koncentreret støtte.

Denne type ryg fremstilles ofte med vores slim sidevulster.

Faconen og størrelsen på både ryg og sidevulsterne tilpasses individuelt i samarbejde med en terapeut fra kommunen eller andet fagpersonale.

Leveres med fastmonteret betræk, med mulighed for inkontinensbetræk