Afprøvning & tilpasning

At tilpasse en kørestol individuelt kræver en afprøvning, hvor der tages udgangspunkt i brugerens behov og daglige funktioner.

Afprøvningen sker ofte på vores adresse i Brøndby med deltagelse af brugeren, terapeuter og andet fagpersonale.

Det handler om at finde en løsning, der sikrer at brugeren sidder korrekt og behageligt. Derfor udarbejdes der en nøjagtig og detaljeret afprøvnings- og registrerings- protokol for hver opgave. Denne protokol følger opgaven gennem tilpasningsprocessen.

 

Den unikke tilpasning

Hver opgave skal være unik, eftersom hvert menneske er unikt. Det er nogle gange de bittesmå detaljer, der kan være afgørende for, om en stol passer optimalt til sin ej

er og forbedrer hans eller hendes livskvalitet.

At tilpasse en kørestol er ikke kun et spørgsmål om den rette stoltype og den rette funktion. Det handler ligeså meget om at sørge for, at brugeren kan sidde korrekt og behageligt. Derfor udarbejdes der en nøjagtig og detaljeret beskrivelse og registrering for hver opgave.

Vi kan sammen finde løsninger, som gør hverdagen lidt bedre. Vi ønsker at forbedre brugerens livssituation, ved at finde de optimale løsninger.

Vi har en række forskellige sæde- og rygløsninger, som kan kombineres med de chassismodeller, der udbydes på det danske marked. Muligheden for individuel tilpasning og ændring af en sidestilling, er især vigtig når den skal benyttes af børn der vokser, og af mennesker med et fremadskridende sygdomsforløb.

Vores lyst til at eksperimentere og evnen til hele tiden at finde nye løsninger på store og små problemer, har formet vores kreative ånd.